სად შევიძინოთ?
Никнене на бебешки зъбки

Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки

Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки е биоадхезивен гел за уста. Гелът бързо образува невидим филм, който защитава венците от дискомфорт и болка. Натуралните му съставки помагат за намаление на болката и зачервяването в засегнатите зони.

За да подпомогнат процеса на никнене на зъби при децата, родителите избират Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки. Той намалява дискомфорта, свързан с никненето на зъбките.

 • Доказано облекчение на симптомите
 • Без алкохол и без захар
 • Не пари и не щипе при нанасяне
 • С приятен вкус на банан
Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки

Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки е биоадхезивен гел за уста. Гелът бързо образува невидим филм, който защитава венците от дискомфорт и болка. Натуралните му съставки помагат за намаляване на болката и зачервяването в засегнатите зони. Апликаторът има силиконова четка, която нежно масажира венците, като по този начин осигурява облекчение на дискомфорта и симптомите, свързани с никненето на зъбките.

Вода, поливинилпиролидон (PVP), малтодекстрин, пропиленгликол, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, Aloe barbadensis, ксантанова гума, аромат, калиев сорбат, натриев бензоат, динатриев ЕДТА, натриев хиалуронат, ксилитол, цетилпиридинхлорид, глициретинова киселина, Crocus sativus.

Всяка тубa Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки трябва да се използва само от един-единствен пациент, за да се избегне кръстосано замърсяване на апликатора и гела. Употребата на Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки е противопоказана при данни за свръхчувствителност към някоя от съставките.

Продуктът трябва да се прилага само от възрастен. Това медицинско изделие не е играчка! НИКОГА не го оставяйте в ръцете на дете. Риск от задавяне! Проверете медицинското изделие преди употреба за признаци на износване, увреждане или скъсване и по време на приложение на гела обърнете внимание дали някоя част от горния край на апликатора не се е отделила. Ако това се случи, спрете да го използвате. Не се опитвайте да възстановите отделената част. Спрете употребата на изделието, след като гелът е свършил. Да не се използва след срока на годност или ако тубата изглежда увредена или течаща. Да се съхранява на стайна температура, далеч от директна топлина. Да не се замразява.

Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки помага ефективно на бебета с никнещи зъбки по три начина.

Успокоява възпалените венци

Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки има специално разработен апликатор с гладки силиконови влакна, които нежно масажират венците. По този начин раздразнената тъкан се успокоява и неприятното усещане за дискомфорт в челюстта може да се намали.

Предпазва възпалените тъкани

Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки е силно вискозен гел за уста. Подобно на пластир той образува щит върху повърхността на венците. Този щит предпазва чувствителната зона от външно болезнено дразнене.

Облекчава дразненето

Под предпазния щит Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки подпомага успокояването на възпалените венци. Натуралният екстракт от алое вера помага за намаляване на зачервяването в засегнатите зони.

Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки е подходящ за бебета и малки деца и е лесен за употреба от родителите:

 • Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки не пари и не щипе.
 • Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки има приятен вкус на банан.
Бебе с чесалка за зъбки

Да помогнете на Вашето бебе с Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки е също толкова лесно, колкото и дъвченето на чесалка за зъбки

Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки е преминал тестове, за да се постигне ефективно действие, което същевременно е и нежно към Вашето бебе.

Според италианско проучване 3 от 4 родители на бебета, лекувани с Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки, съобщават за намалена честота на плача, а над 90% съобщават за:

 • Подобрение на апетита
 • Намаляване на болката
 • Намаляване на слюноотделянето
Схематично представяне на начина на прилагане на Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки

Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки е биоадхезивен гел за уста. Гелът бързо образува невидим филм, който защитава венците от дискомфорт и болка. Натуралните му съставки помагат за намаляване на болката и зачервяването в засегнатите зони. Апликаторът има силиконова четка, която нежно масажира венците, като по този начин осигурява облекчение на дискомфорта и симптомите, свързани с никненето на зъбките.

Как се използва Анафтин® бебе гел при никнене на зъбки?

 • Нанесете достатъчно гел (1-2 капки), за да покриете засегнатата зона и нежно масажирайте венците с апликатора
 • Нанасяйте гела при никнене на зъбки 4-6 пъти дневно
 • За постигане на продължително облекчение на болката за предпочитане нанасяйте гела след хранене и преди лягане
 • Никога не оставяйте вашето дете само с тубичката
 • Преди да поставите капачката, отстранете всички остатъци от продукта, които може да са останали по четката на апликатора
Изтеглете указанията за употреба